5
11
Mai

Sisteme de încalzire prin infraroșu

Mobshop.ro in parteneriat cu reprezentantul regional Caleo Infra SRL prezent pentru prima oara in piata ungara cu produsele companiei Dymsco,va ofera posibilitatea accesarii celei mai noi tehnologii de incalzire-Folia termica Caleo.

Societatea Dymsco este compania producatoare a foliei termice Caleo. Acest produs nepoluant a fost proiectat de inginerii firmei si ocupă un loc remarcabil în domeniul tehnologiilor bazate pe pasta cu caracter conductor electric.

Producătorul colaborează de timp îndelungat cu firme de renume ca Samsung Electronics, LG Electronics, Pantech & Curitel și mulți alți producători ale ultimelor tehnologii de vârf, ca fiind furnizorul materiilor prime cu calificare ISO 9001 şi furnizorul noilor tehnologii.

Apariţia pe piaţă a produselor Caleo este rezultatul unor procese de cercetare şi dezvoltare îndelungate atât în cadrul firmei Dymsco, cât şi experienţele acumulate în cursul proceselor de dezvoltare produselor de calitate utilizate în domeniile conexe.

Denumirea produsului fabricat de firma Dymsco este Caleo, în limba latină: “sursa căldurii”. Denumirea Caleo are legătură şi cu expresia calorie. Caleo este marca înregistrată a firmei Dymsco. Această tehnologie de vârf este pe cale să devină în scurt timp etalonul mondial al sistemelor de încălzire moderne. Istoria foliei termice Caleo este datată din anul 2005, când inginerii firmei Dymsco – cu aplicarea celor mai noi soluţii tehnice – au elaborat pe baza efectului de căldura produsă de energia solară, tehnologia cea mai potrivită pentru încălzirea clădirilor, care totodată poate fi utilizată foarte simplu , este sigură şi economicoasă.

Tehnologia sistemelor de încălzire Caleo, bazată pe folie termică de grosime de 0,35 mm s-a răspândit în scurt timp în ţările unde interesul faţă de noutăţile tehnice este ridicat: astfel în Japonia, SUA, Canada, Rusia, China, Coreea de Sud, Marea Britanie, Olanda, Australia, Israel, etc. În Europa centrală produsele Caleo au fost lansate prima dată pe piaţa din Ungaria.

Taguri: , ,

5 comentarii.

Lasa un comentariu